Karma
Karma
Smůla,
jo, to jsem prostě já,
já, černá vrána,
které přezdívají Karma.
Jsem spravedlivá,
ale to se nikdo nedomnívá.
Vždyť jen vše napravuji
a lidský osud zabarvuji.
Že jsem zlá,
na tu fámu tu každý dbá.
Srdce z kamene,
hoří velkým černým plamenem.
Hloupý křičí: ,,Tak mě nesuď!"
A proto pouze čestný má krásný osud.
Publikoval(a):
Num..., 26.9.2013