Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak pojď,...

Tak pojď,...

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: * * * :o) * * *

V kuchyni stůl
zdobí kytice růží,
tulipány neměli k mání,
ale i tak jí to v ní sluší.

Na dalším prstu
nový prsten se leskne,
při pohledu na jeho třpyt,
srdce si až povzdechne.

Snad tisíce polibků
něžné mazlení a milování,
rozzářila mi znovu tvář i Tvou,
je nádherné lásky hraní.

Tak pojď,
budeme dnes pokračovat!



Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 26.9.2013
Přečteno (329x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: střelkyně1, děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 20:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti