Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moje zdání

Moje zdání

Co bys chtěla
a co já bych ti vlastně mohl dát.

To je jako tvoje přání
a moje zdání.
Koupit ti pozemek na Petříně nemohu
,ale piknik ti tam udělám na dostání.

Těším se na ten den
, kdy se moje zdání stane k mání.
Čekat na ten den, ale nemohu
, to ze mně dřív bude vyzařovat stáří.

Proto jsem dnes tu, stojím tady
a mám připravené povídání.
Oslň moje mládí
a zůstaň až do mého stáří.
Publikoval(a): Ondřej Moša, 25.9.2013
Přečteno (277x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 19:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti