Jak krásné je s ním být
Jak krásné je s ním být
Anotace: Monika Nedbalová
Víš jak je nádherné s Tebou osamotě být?
Jak růže a stonek, kteří k sobě patří.
Tak to cítím i já a proto bych byla šťastná,
kdybys tu se mnou mohl zůstat "napořád"
Publikoval(a):
Monysek24, 25.9.2013