Miluji tě celého
Miluji tě celého
Anotace: Monika Nedbalová
Miluji Tvoje oči
a miluji tvoje rty.
Miluji, když Ti déšť vlasy smáčí
a jsem šťastná, že jsi to ty,
kdo mi lásku slibuje a kdo mě věrně miluje.
Jsi ten, který mě před zlým chrání
a před vším brání.
A za to tě lásko miluji!
Publikoval(a):
Monysek24, 24.9.2013