Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vzpomínám

Vzpomínám

davidziak Básně » o Životě

Anotace: Hrubé vzpomínání na základku.

Vzpomínám si na svůj první školní den,
bylo hezky a šli jsme ven.
Tenkrát doba jiná byla,
škola nás všechny bavila.

Ve 3. třídě přišla změna,
noví lidé, učitelka, třída.
Do kolektivu jsem nezapadal,
každý mi to na vědomí dal.

O 3 roky později,
nové třídy vznikaly.
Přátel jsem si našel dost,
i první lásku pro radost.

V sedmé třídě ke konci,
přišla slečna svádící.
Spolu nám to slušelo,
a však dlouho nevydrželo.

Devítka, ta krásná byla,
kéž by nikdy neskončila.
Chybí mi to všechno moc,
vzpomínám si každou no.
Publikoval(a): davidziak, 24.9.2013
Přečteno (186x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: manamenekdo, Mankys, Retor

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti