Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dáma v černém

Dáma v černém

Jsi bolest co působí plamen
Jsi voda plnící plíce
Jsi proudící krev
z hlavy co rozdrtil kámen
Jsi prášek na spaní
když je jich více.
Jsi rychlost co v zatáčce končí
Jsi strachem v očích
při pádu z nebe
Jsi kapka jedu
co s krví se sloučí
Jsi bezradnost
Smrt vezme si mě i Tebe.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 23.9.2013
Přečteno (246x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 01:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti