Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska mého srdce

Láska mého srdce

Nebe se smráká,
bouře se blíží,
vítr se zvedá,
a mě něco tíží.

Natrhat květiny,
zkrápět se deštěm,
držet se za ruce,
projít si peklem.

Vzdal bych se štěstí,
vzdal bych se nebe,
a proč to všechno?
no přece pro tebe.
Publikoval(a): XXX-XXX, 23.9.2013
Přečteno (457x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti