Kdo dřív usíná
Kdo dřív usíná
vítr pomalu ustává
je po bouři;
prach se chytá stropu
a obaluje záhyby mých pochybností
bojím se odcizení,
snad proto se obracím k sebeklamu;
dojem vlastního selhání
po večerech neobratně uklízím
oslepila jsem zrcadla,
svůj vlastní prostor
ponovu si vykresluji
znavená…dnes usínám dřív
Publikoval(a):
Lugilla, 23.9.2013