Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

478. Waltzové kroky pokapané deštěm

478. Waltzové kroky pokapané deštěm

Přemýšlel
jak obejmout v dešti
a vlasy nepomačkat
aby kapky neztratily směr tance





v černobílé vesnici
náhle rozkvetla višeň
a v rámu jeho zrcadla
začíná praskat





pak blátivá cesta pozdravila první slunečnice








"Jsi tanečnice?"
"Ano, jsem."
"A proč vlastně?"
"Protože waltzové kroky
umí namalovat potok
pokrytý vlčími máky."
"Tak proto...už mi svítá."








Na nebi pak spatřil
ptáky co zpívali slunci
a začínal tušit
že chce bydlet v domě
prorostlém stromy
kde květinová konvice
bude rozlévat opravdovou kávu
Publikoval(a): Robin Marnoli, 23.9.2013
Přečteno (162x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Last, Easy Rider, NikitaNikaT., střelkyně1, El Vuelta, Cecilka, Kytka62, Lugilla

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti