Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vánoce

Vánoce

Vánoce jsou pro děti radost,
pro dospělé velká útratnost.
Každý je má rád,protože
spoustu věcí na ten den může dostat.

Vánoční stromeček už svítí,
kapřík sebou vrtí.
Večeře už se chystá,
je na ní v žaludku snad dost místa.
Jakmile je po večeři,zazvoní zvoneček
a každý si může rozbalit Svůj dáreček.
Nakonec se jde spát a o tom nádherném dni
si necháme jenom zdát...:)
Publikoval(a): Kokča, 23.9.2013
Přečteno (1380x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 20:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti