Podzimní
Podzimní
Léto je u konce,
osiřely ptačí budky,
odškrtám v kolonce
itinerář pro své smutky.
Odchází s nadějí,
mizí s příchodem zimy,
jak zánik Pompejí,
panenka z Osvětimi.
Tvé teplo, Tvoji něhu
střádám pro boj s mrazem,
až první vločka sněhu
doputuje na zem...
Publikoval(a):
Easy Rider, 23.9.2013