Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jenom Tebe

Jenom Tebe

Avid Básně » o Lásce

Anotace: ...

Mě dotyk ohně očích tvých
Jako anděl a ďábel ty jsi
Šťastná a přesto bolí mě smích
Pod křídla mé srdce vzal si
Publikoval(a): Avid, 23.9.2013
Přečteno (440x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 12:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti