Vytoužené psaní
Vytoužené psaní
Měl jsem sen a ty jsi mi ho dala k mání.
Prožívám tedy radost bez přestání.
Moje srdce bez tebe tepe jako motor bez namazání.
Dnes je ten den k radostnému psaní.
Beru si tě a boha dávám k mání.
Ty jsi jako hvězda, která na obloze září.
Co více jsem mohl chtít v mém vytouženém přání.
Publikoval(a):
Ondřej Moša, 23.9.2013