Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro tebe

Pro tebe

Adyy Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Mám tě ráda a proto tě musím nechta jít .

Čekám až otevřeš oči,
pohlédneš na mě
a všechno rázem skončí,
budu klesat strmě.

Bubu klesat strmě,
nepohlédnu zpět,
tak to ale nebude,
v mém srdci roste krásný květ.

Budu pořád myslet na tebe,
na ty naše vzpomínky,
jen pohlédnu na nebe,
vidím nás dva jako blázínky.

"Nikdy nezapomenu" ,
padlo to i v Titaniku,
já to stejně vydržím,
mám tě ráda, ty sangviniku.
Publikoval(a): Adyy, 22.9.2013
Přečteno (860x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Moog, Leňulína, a1ička, NikitaNikaT., děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti