Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Laň

Laň

Anička123 Básně » o Životě

Anotace: Je to o lani a o jejím životě a její smrti

Na louce plné bílých květů,
stojí laň a pase se,
v oblasti plné jiných světů
viděla pohyb a lekla se.

Utíkala lesem temným,
slunce jasné zapadlo,
přeskočila skokem lehkým,
skočila a vše ztmavlo.

Les byl náhle tmavý,smutný,
laň zmizela ze světa,
svět je krutý,bezcitný,
neviděla života.

Laň je teď už někde jinde,
na louce plné květů,
život někdy takto vyjde,
život,smrt,a plno světů.

Když bylo ráno druhý den,
na louku svítilo slunce,
bylo to zrána,nebyl to sen,
vyskytl se pohled na krásného srnce

Anna Zikmundová
Publikoval(a): Anička123, 22.9.2013
Přečteno (155x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kytka62, Robin Marnoli, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 11:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti