Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dobří lidé

Dobří lidé

Monysek24 Básně » o Přátelství

Anotace: Monika Nedbalová

Tam, kde dobří lidi jsou,
tam taky nejlépe pomohou.
Dobrých kamarádů je málo,
že by za ně plakat stálo.
Pravých přátel není moc,
ale ti praví, dokážou pomoc.
Ti, co tu budou i přes vaši zlost,
až toho všeho budete mít dost.
Oni, kteří pomůžou sami od sebe,
a budou tu jen pro Tebe.
Jak těžké je hledat slova,
když nemáš kamaráda.
Važ si všeho, co máš,
nebo, už takového nepotkáš.
Publikoval(a): Monysek24, 18.9.2013
Přečteno (927x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti