Jsem tu pro Tebe
Jsem tu pro Tebe
Anotace: Monika Nedbalová
Budu ti chlebem a budu ti vodou,
budu ti vzduchem a budu ti půdou.
Budu ti, čím si jen budeš přát,
to všechno jen za to,
že mě Tvá láska v srdci bude hřát.
Publikoval(a):
Monysek24, 17.9.2013