V modrém tónu
V modrém tónu
Zůstáváš,
tichá melodie
vepsaná tóny blankytnými...
Dobře vím,
blues se krásně zpívá
i mezi řádky, mezi rýmy...
Necháváš
stopy pohlazení,
které se jen tak nevstřebají...
Poselství
krásně jemněhmotná,
co nikdy jak sníh neroztají...
Publikoval(a):
Cecilka, 17.9.2013