Ztracený smích
Ztracený smích
Anotace: Nepřízeň osudu dokáže některé lidi dosloveně otrávit. Začnou se dívat na svět černě a propadají depresím.....není to škoda? Nadarmo se neříká, že vše špadné je k něčemu dobré. Tak hlavu vzhůru :-)
Jeden člověk ztratil smích,
prý včera večer kolo pích.
Předvčerejškem žena ho zradila,
za zády s jiným chodila.
V televizi žádná sláva,
kam poděla se lidská práva?
Kolem něho negativní svět,
není mu co závidět.
Nebaví ho tady žití,
osud je zamotané klubko nití.
Zasměj se trochu člověče,
nic nejí se tak horké, jak se upeče.
Život je přeci taky krásný,
není všechno jenom zlostný.
Za čas vše se upraví,
osud nebude jen bezpráví.
Ty najdeš úsměv ztracený
a budeš zase blažený.
Publikoval(a):
Marci-Tami, 17.9.2013