Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro dnešek

Pro dnešek

Jirinka Básně » o Lásce

Anotace: Jen dnes

hladíš mě ve vlasech tak rád
a sbíráš vločky které tají ,
nevíš že sny se mi pořád zdají
a že chci si jenom hrát .
můžeš mít tělo ale ne duši,
nejsi z těch co něco tuší.
Vezmi si všechno
chyť a nepouštěj-dnes nemusíš,
jsem ráda že to pořád netušíš .
Nevím komu chci ublížit,
spíš sobě , tobě jen maličko ,
říkej mi lásko nebo holčičko,
nenechám tě se přiblížit.
za každý krok který uděláš,
já vrátím se o tři zpět,
takovej je prostě svět ,
nečekám že zase zavoláš .
Každé ráno stejná slova
neposlouchám a nebudu se měnit ,
já se nechci vdávat a ty ženit.
nedělám stejné chyby znova .
Až přestaneme spolu mluvit ublížím sobě ,
žijeme totiž oba v hodně zvláštní době .
Času je ještě míň než těch emocí ,
komu není rady není ani pomoci .
Neřeknu sbohem ani brečet nechci
a ty už taky potřebuješ lekci...
Publikoval(a): Jirinka, 16.9.2013
Přečteno (281x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti