Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tak trochu citlivka

Tak trochu citlivka

Monysek24 Básně » o Lidech

Anotace: Monika Nedbalová

Jsem citlivka,
co se hned rozbrečí,
ale i drsňák,
s kterým jsi v bezpečí.
Jsem snílek,
co létá po hvězdách,
a zároveň blázen,
co blázny má rád.
Jsem malý anděl,
co vznáší se nad zemí,
někdy i čertík,
co o lumpárnách promluví.
Jsem přítel,
co nikdy nezradí,
ale i naivka,
co o lepším světě sní.
Jsem trochu trhlá
a trochu ne,
jsem prostě taková
tak trochu jiná, ne?
Publikoval(a): Monysek24, 15.9.2013
Přečteno (97x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti