Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsem...

Jsem...

Jsem druhá a jsem třetí.
Jsem krev a jed a lék.
Jsem jedna jizva z pěti.
Jsem libozvuk i skřek.

Jsem tvoje a jsem ničí.
Jsem mrtvá ve stoje.
Jsem tělo, které křičí.
Jsem to, i oboje.

Jsem tady a jsem nikde.
Jsem pod a taky nad.
Jsem ta, které se zeptáš
"Jsi?" a řekne "Snad."

Jsem s tebou, když jsem sama.
Jsem otrok blaženosti.
Jsem vzduch, ale když zemřu,
zbudou po mě kosti.

Kdo jsem?
Publikoval(a): Poutníček, 15.9.2013
Přečteno (276x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, ArtiiS, Easy Rider, davidziak, Formis

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti