Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

eurius Básně » ?nezařazené?

Anotace: Dokážu psát i pozitivně a i o věcech, které necítím :-D

Sleduji pannu,
v posteli spící.
Napustím vanu,
přidám pár svící.

Na stole večeře,
válí se zbytky.
S pomocí neteře,
koupené kytky.

Prstýnek zásnubní,
leskne se na prstu.
Symbol mé lásky k ní,
svítí nám na cestu.

Spolu teď v posteli,
v objetí ležíme.
Hledáme kostely,
potichu vcházíme.
Publikoval(a): eurius, 14.9.2013
Přečteno (76x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Formis

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti