Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyvolení2013

Vyvolení2013

mys Básně » o Lidech

Anotace: Lepší zůstanou.Jen tak.Fiktivní moje smyšlená zpověď soutěžícího

Na tv prima reklama běží,
čtvrtá řada vyvolených,
se už blíží.
Přihlásím se?nebo ne?
šance na výhru jsou mizivé.

Odeslal jsem přihlášku,
a teď jenom čekám,
a už mám odpovď,
na první kolo castingu,
se dostavit mám.

Následuje druhé kolo
a střetnutí s Terezou,
posílejte smsky,
uvidíte velkou show.

Tak jsem vítěz,
rychle se loučím,
autem jedu před vilu,
Pavel Cejnar už je zvědav,
pokládá první otázku.

Otvírá se brána vily,
mého nového domova,
už tu bydlí,
pár nových lidí,
začíná další etapa života.

Úkoli se jenom hrnou,
někdo zas porušil pravidla,
za trest se nesmí do bazénu,
to je teda smůla.

Přichází nám první duel,
komu já svůj palec dám,
Tomasovi, Martinovi,
tyhle tady nechci dál.

A tak běží život ve vile,
úkoli se stále plní,
občas smutek někoho přepadne,
Vladko zas na Tomase křičí.

Blíží se konec soutěže,
jdu do posledního duelu,
bohužel,ale prohrávám,
staronový výtěz Vladko je tu.
Publikoval(a): mys, 12.9.2013
Přečteno (324x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 12.5.2024 20:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti