Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kytara je Tvá dobrá kamarádka

Kytara je Tvá dobrá kamarádka

Monysek24 Básně » o Přátelství

Anotace: Monika Nedbalová

Kytara je tvoje dobrá kamarádka,
z tvých úst zní v písničkách slova sladká,
s přehledem je sypeš z rukávu
a já usedám vedle tebe na trávu.

Tvé prsty hbité
si se strunami čile hrají,
zpíváš tak s citem,
až dech se z toho lehce tají.

Pak ve světle táboráku,
kde svědkem bylo hvězdné nebe,
sebral jsi z výšky křídla ptákům
a já prvně mohla být tak blízko tebe.

Jsi bezva kamarád,
do deště i do noci,
Tebe každý musí mít rád,
umíš pokaždé všem pomoci.
Publikoval(a): Monysek24, 12.9.2013
Přečteno (399x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Kytka62

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti