Proč já velkou radost mám
Proč já velkou radost mám
Anotace: Monika Nedbalová
Proč já velkou radost mám,
když na Tebe vzpomínám.
Mé sny se řadí pádně,
v mysli tak mimořádné.
Chtělo by to více snů,
v té říši plných nesmyslů.
Publikoval(a):
Monysek24, 11.9.2013