Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Posel nenávisti

Posel nenávisti

Necítí bolest
Nezná strach,
V rukávu nachystanou lest
Krutý cíl na dosah,
Nezastaví ho ani svatý křest
Rozbije další vztah,
Přichází nečekaně asi za trest
Chystá se jeho další tah,
Nemá ani nejmenší mez
Ubránit se je opravdu zátah.
Publikoval(a): ENý, 11.9.2013
Přečteno (124x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT.

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti