Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hledání a nalezení

Hledání a nalezení

EndyYamy Básně » o Lásce

Anotace: je to o hledání opravdové lásky,kterou jsem snad opravdu našla,ale prožila jsem spousty pádu,zklamání,zmatení a tak dále,snad se bude líbit..

hledám kouzlo
možná už dávno vymyzelo
vánek,zalechtání
krásně pošimrání
kam odešlo?
Ani nic neřeklo
zmatení,tma a chlad
byl to tenkrát tvrdý dopad
přemítám,přemýšlím
hledám svuj vlastní stín
snažím se najít sama sebe
koukám do temného nebe
přitom stačilo najít tebe
možná jsem trochu drzá
a i trochu urážlivá
ale ráda ukradnu tvoje srdce
hledej ho v zamilované uličce
tam kde kvetou růže
a nic neumírá
všechno se to krásně povídá
když tlučou naše srdce
vím,že láska u nás neumře
prach,strach a zlo
všechno ze mě opadlo
vůle pro tebe žít
je to hlavní,proč s tebou být
protože milovat
znamená se zavázat a nikdy to nevzdávat
a když budu padat
už vím kdo mě bude chytat
oblak citů,kterými jsme spojeni
a skrz na skz propojeni
slza mi padá
protože jsem dojatá a štastná
jsi jeden velký duvod mého světa
končí slovem láska...
Publikoval(a): EndyYamy, 10.9.2013
Přečteno (196x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: NikitaNikaT., a1ička

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti