Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dopolo - polední

Dopolo - polední

NikitaNikaT. Básně » o Lásce

Anotace: :O* jen krátce... a jednoduše.

Ranní probuzení
vhladils´ mi do vlasů,
mé oči v úžasu…
… se ocitly,
když ze snu procitly…

… byls jako první ranní paprsek.

Co potom se dělo,
hmmm, zavírám oči,
nahé tělo… na tělo,
touha se zase roztočí…

… a její vír nás spoutal do sebe.

Miluji milování s Tebou!

Tak zase zítra zase ty a já...



Copyright © 2013 NikitaNikaT.
Publikoval(a): NikitaNikaT., 10.9.2013
Přečteno (133x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jiná, Monysek24, Easy Rider, Cecilka, a1ička

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti