Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ale........

Ale........

Marci-Tami Básně » o Životě

Anotace: V životě jsou lidé, kteří si na slůvko ale potrpí. Mě se naštěstí jen o něm zdálo..... ale byla vám to úleva :-)

Pozitivně psát, to se lehce řekne,
ale hůř udělá.

Poslední dobou na mě padá nebe,
ale nemám Atlasova ramena.

Pohlcena zemí, hlouběji se propadám,
ale hledám pevný bod.

Pomalu stoupat chci nahoru,
ale nenacházím první schod.

Podané něčí ruky se chytám,
ale nemám tolik sil.

Přijímám oprýskaný šále čaje,
ale není v něm devětsil.

Probouzím se a jásám, byl to jen sen,
ale nechtěla bych už takto snít.

První sluneční paprsek mě pohladil,
tak hurá z postele a naplno žít.
Publikoval(a): Marci-Tami, 10.9.2013
Přečteno (188x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Ružka, Doradolanska, Easy Rider, děda včela, Cecilka, Kytka62

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti