Temnota
Temnota
Sám v sobě ztracený
bloudím a uhýbám,
osudem zmatený,
bráním se pochybám.
Obklopen temnotou,
marnosti doteky
vedou mě samotou,
zřejmě už navěky
Utíkám bez boje,
než mě strach rozdrtí.
Snad dojdu pokoje
alespoň ve smrti...
Publikoval(a):
Easy Rider, 10.9.2013