Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Když je mi často špatně

Když je mi často špatně

Monysek24 Básně » o Přátelství

Anotace: Monika Nedbalová

Když je mi často špatně,
sáhnu po slovu neobratně.
A obracím se,
na svého nejlepšího přítele.
který mě nikdy nenechá
ve štychu,
a ve všem mi pomůže.

Tvé slova pro mě znamenají hodně,
také bych Ti chtěla pomoc vhodně.
Jsi pro mě důležitou osobou,
která mě drží ve všem nad vodou.

Slovy nejde popsat,
jak si pro mě důležitá,
ani sem do básně vypsat,
jak dokážeš být ostražitá.
Upřímná, hodná a pracovitá
a ke své práci svědomitá.
Publikoval(a): Monysek24, 9.9.2013
Přečteno (449x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 05:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti