Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzimní melancholie

Podzimní melancholie

Vláčím své bosé
nohy po strništi
a vedle po silnici
kola vozů sviští

Letošnímu létu
pomalu odzvání
a z mého nitra
ozývá se volání

Kde že ty loňské
sněhy jsou
kdy nosilas mě
lásko na rukou?

Zbyly jen vzpomínky
a ze samoty strach
jenž ulpívá mi
mlčky na řasách
Publikoval(a): Ružka, 9.9.2013
Přečteno (617x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, střelkyně1, NikitaNikaT., Mochomůrka, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti