Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Konečně šťastná

Konečně šťastná

ENý Básně » o Štěstí, neštěstí

Anotace: Srdeční záležitost

Když jsi se mnou
Hlavní nepřítel je čas,
Není to jen láska na entou
Přijeď za mnou lásko zas

Ruku Tvou kolem svého pasu mám
Jsem nešťastnější ve vesmíru
Život klidně za Tebe dám
Jsi láska na míru.
Publikoval(a): ENý, 8.9.2013
Přečteno (325x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 20:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti