Znám jí sotva krátce
Znám jí sotva krátce
Anotace: Monika Nedbalová
Znám jí sotva krátce,
a přesto jí řadím
ke své kamarádce.
Co člověk může člověku,
a srdce srdci dát.
Když v druhém najdeš útěchu,
to znamená mít rád.
Když radost máš už sdílet s kým,
pýchou můžeš se pnout.
Když smutek svede duši ve splín,
a máš- li koho obejmout.
Náhle pak všechny starosti,
jen půlku váhy mají.
V radost se mění všednosti,
ve dvou se užívají.
Publikoval(a):
Monysek24, 8.9.2013