Mí nejmilejší přátelé
Mí nejmilejší přátelé
Anotace: Monika Nedbalová
Ať láska je nosí v náruči,
a nových slov je naučí.
Za to, jak sebe šidili,
když slovy mou duši hladili.
Za to ať užívají klidné dny,
mě dávno totiž splnily mé sny.
Přátelé milí, je Vás tak málo,
míň, než se vůbec zdálo.
Ale vy opravdoví, mí nejmilejší,
buďte v životě nejšťastnější.
Publikoval(a):
Monysek24, 6.9.2013