Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Název bude doplněn

Název bude doplněn

Co je osud?
Žije bůh?
Prázdný to pud,
pravil vůl.
Zbytečné otázky
často kladené,
mokré oblázky
v pasti lapené.
Ztrácíme směr,
opouštíme touhu,
loď plná děr,
odírá strouhu.
Falešné iluze,
dovedně spletené.
Mrtvoly na voze,
dávno zahnilé.
Nemáme moc,
co více ztratit,
hrdí na pomoc,
budeme tratit.
Naděje jedem,
lidstvu se stala,
sekera ledem,
pomalu ťala.
Zakrýváme slabost,
uctíváme zlobu.
Maskujeme dravost,
milujem zvuk lovu.
Publikoval(a): eurius, 5.9.2013
Přečteno (48x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jeannetta

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti