Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Narozeniny...

Narozeniny...

Krvavá Mary Básně » ?nezařazené?

Anotace: je to přání k narozeninám pro toho nejlepšího kamaráda pod slunce....:):):):)

Narozky jsou prima den
můžeš prožít i svůj sen...
proletět se balonem.
V tento den se splní vše co si přeješ,
na celý svět se jenom směješ.
Doufáme, že budou se ti dárky líbit,...
že nebudeš zlobit ,musíš ale slíbit.
Přejeme ti tedy lásku zdraví
a ať tě smůla nepolapí...
Publikoval(a): Krvavá Mary, 5.9.2013
Přečteno (57x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 25.11.2024 09:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti