Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cit a čas

Cit a čas

Kostlivec Básně » o Lásce

Anotace: Porce večerních nápadů.

Je noc, ty spíš, chtěl bych být k tobě blíž,
mít od tvých dveří klíč a konečně, spokojeně žít.

Je den, ty bdíš, možná ani netušíš,
že moji duši ničíš a nebezpečně, bezútěšně trápíš.

Je zima, ty se chvěješ, svařené víno piješ,
na mě sníh padá, padá, ale na mou věru,kupodivu neroztává.

Je léto, ty nosíš sukně, venku je zase pěkně,
nejsi jediná, však vzpomínka, sadista, dozajista nevyprchá.
Publikoval(a): Kostlivec, 4.9.2013
Přečteno (330x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 22:18
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti