Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strážný Anděl

Strážný Anděl

Monysek24 Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Monika Nedbalová

Jsi jak můj anděl strážný, co se mi zjevil,
a k sobě mě svým šarmem přivábil.
Máš spousty krásných vlastností,
co jen tak hraničí s vhodností.
Tvé vlídné slova a krásný hlas,
které chci slyšet zas a zas.
Nejkrásnější ze všeho je to,
že jsem potkala Tebe, „zlato“.
Publikoval(a): Monysek24, 4.9.2013
Přečteno (559x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti