Pozvánka
Pozvánka
Jestli chceš dát vale splínu,
nebo máš jen mlsné chutě,
tak přijď ke mně na hostinu,
srdečně, poutníku, zvu tě...
* jako předkrm podává se
pohoda v celé své kráse
* aperitiv pro trávení
špetkou vášně kořeněný
* první chod je radost čistá
občerství tě dozajista
* hlavní pokrm lásky díl,
je třeba, aby nasytil
* přípitek šumivé štěstí,
lahodné jak dobré zvěsti
* A zákusek? Pralinka?
Kdepak! Smíchu pusinka!
Publikoval(a):
Cecilka, 4.9.2013