Nešťastný Den
Nešťastný Den
Anotace: Už nevím co mám dělat...
Probrečel jsem čtyři noci
Bez přátel a bez pomoci
Kde teď útěchu hledat mám
Když už není za co bojovat
Plížím se vedle tebe jako stín
Jako osamělý vlk v temném lese
Kde už nikdo žít nechce
Svět mi pomalu zhasíná
Publikoval(a):
Matěj Vaněk, 3.9.2013