Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hořká Minulost

Hořká Minulost

Matěj Vaněk Básně » o Životě

Anotace: Báseň o člověku který učinil špatné věci ve svém životě.

Už ti nedokážu psát
A nechce se mi lhát
Svět se změnil
A mou hořkou minulost znovu zjevil

Sám v temnotě se schovávám
A na samé dno se propadám
Hledám naději, naději začít znovu
Už je pozdě volat o záchranu

Takhle to skončí
Všechny jsem zklamal
Všem jsem vám lhal

Zničte mě, zažen te mě
Do temné noci
Dokud neočistím svou hříšnou duši
Publikoval(a): Matěj Vaněk, 2.9.2013
Přečteno (126x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti