Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

Z rádia i z televize
tu sílu lásky znáš
ať v časopise nebo v knize
je všude kam se podíváš.

Potkáváš ji na ulici
v kolemjdoucích párech
ať dvě holky či dva kluci
snad každý má ji v plánech.

A vždy když o ní slýchám
cítím to tam u srdce
že pro Tebe jen dýchám
a nezvládám své emoce.

Láska?
To Ty jsi význam toho skvostu
to Tebe vidím všude
i v těch co skáčou pro ni z mostu
Miluji Tě
a vždycky to tak bude.
Publikoval(a): SrdceNaDlani, 2.9.2013
Přečteno (621x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Raven-san, Ružka, 11ka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti