Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozchod

Rozchod

Ještě jsi neodešla a už mi chybíš,
Nikdy tě už neuvidím, jak s úsměvem se blížíš,
Nikdy už nepohladím tvé krásné vlasy,
A nikdy se nedotknu tvé něžné krásy.

Zůstaly jen vzpomínky a ty mě trápí,
Vidím tvou tvář již slzy skrápí,
A tvá krásná slova: Miluji tě,
Odráží se od stěn v prázdném bytě.

A všechno to krásné dávno je pryč,
Zůstala jen bolest, sama to víš,
A těžší než úsměv není nic,
Chtělas mě navždy, já tebe víc.
Publikoval(a): snílek z Olomouce, 2.9.2013
Přečteno (150x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: bera, 11ka, Formis, Cecilka

Spodek

Stránka generována 21.9.2024 21:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti