Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Živý sen

Živý sen

Monysek24 Básně » o Životě

Anotace: Monika Nedbalová

Sen bývá často jak živý,
až se tomu všichni diví.
Jsou to naše dnové vzpomínky,
co z nás dělají pěkné blázínky.
Někdy se nám nic nezdá,
protože to je jak hvězda.
Která někdy svítí a někdy ne,
a tak to tak prostě zůstane.
Nic s tím nenaděláme,
hlavně, že to postrádáme.
Publikoval(a): Monysek24, 2.9.2013
Přečteno (153x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti