Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lidé a příroda

Lidé a příroda

Bad Monkey Básně » o Lidech

Anotace: Každý, ať více či méně, ničíme matičku zemi.

Přírodou jednou zrozen,
teď s davem jí ničím.
Najednou jsem zhrozen,
svým počínáním.Bytím.

Otrokem dnešní doby,
každým činem zemi ničím.
Až pokoušejí se o mně mdloby,
chce se mi křičet.

Co dělat jeden nic nezmůže.
Jak ostatní přesvědčit?
Co udělat? Co pomůže?
Ptám se do prázdna...
Publikoval(a): Bad Monkey, 1.9.2013
Přečteno (112x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: K.Katerina, Malce

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti