Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čas

Čas

Adyy Básně » ?nezařazené?

Anotace: Kdyby jsme věděli kolik ho máme ,tak bychom si více cenily života.

Řekni mi kolik mám času,
já se podle toho zařídím,
všem to vysvětlím
a vše si vyřídím.

Vím,že nemám tolik času,
kolik potřebuji.
Možná nemám čas,
abych vyřešila věci,
co řve můj srdce hlas.

Můj mozek touží po rozumu,
mé srdce po lásce,
můj žaludek po jídle,
a rozhodně pleť ne, po vrásce.

Každou dlouhou noc ,
co bloudím očima po obloze,
se mi po tobě stýská moc!

Bohužel tebe to nezajímá,
ta láska co v tobě dřímá
mi asi nepatří,
ale na snahu mi už nezbyl žádný čas.
Publikoval(a): Adyy, 31.8.2013
Přečteno (93x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: AnDYY, Leňulína, GAIA77

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti