Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pod cizí vlajkou....

Pod cizí vlajkou....

T.z.M. Básně » ?nezařazené?

Anotace: Pictures from Syria??

.

.

.

.

Chci křičet....
nikdo hlas neslyší...
chceš ventilovat vztek ??
nikdo ho nevidí...

ste daleko...
oddělil nás průzračný oceán
spousta evropských zemí
a jedna malá, moravská krajina..

chceš vyjádřit svůj nesouhlas... ??
- je to celkem k ničemu
vracíte svůj úder
vlajku vstříc nevezmu...



Korea, Vietnam, Afgan a Irák
Sýrie, Sýrie za rohem číhá
Hitler a Obama hrdina noci...
Sýrie, Sýrie za rohem číhá....

Korea, Vietnam, Afgan a Irák
Sýrie, Sýrie za rohem číhá
Hitler a Obama hrdina noci...
Sýrie, Sýrie za rohem číhá....



Bůh ví, jak to bylo...
pravdu se nedozvím
televize mi napoví
a snad tomu uvěřím...

jako spasitelé se jeví....

okupovati chcete
to je můj vněm..
pod falešnou uniformou
vyprovokujete krev...



Korea, Vietnam, Afgan a Irák
Sýrie, Sýrie za rohem číhá
Hitler a Obama hrdina noci...
Sýrie, Sýrie za rohem číhá....

Korea, Vietnam, Afgan a Irák
Sýrie, Sýrie za rohem číhá
Hitler a Obama hrdina noci...
Sýrie, Sýrie za rohem číhá....



Nobelova cena, zarámovaný diplom
za mír, pro náčelníka, agresivního kmene...
milióny lidí, čekají na podrážděný stav
ve kterém, své, diamantové pero
pro podpis ofenzívy do dlaně veme...

útok je zahájen...
spustili jste smršť
hájíte své zájmy
pod záminkou ochrany...

hájíte své zájmy
na druhé straně světa
moc je vaší priorita
a člověk drobná děvka...



Korea, Vietnam, Afgan a Irák
Sýrie, Sýrie za rohem číhá
Hitler a Obama hrdina noci...
Sýrie, Sýrie za rohem číhá....

Korea, Vietnam, Afgan a Irák
Sýrie, Sýrie za rohem číhá
Hitler a Obama hrdina noci...
Sýrie, Sýrie za rohem číhá....



Kdo přijde další na řadu ??
až získáte a vyčerpáte ropu...
mám začít stavět kryt ??
kdo mi co zaručí....
co když to budeme my.. ??

stačí jeden křivý pohled
a náhle trnem jsi v oku...
velebnosti z velmoci
chce se mi blit...

kdo psa chce bit
důvod a hůl si najde...
pak stačí jen nalhávat
a schválená je slast....


nicméně...
děkuji za média...
možná se pletu...

dopiči s USA...

.

.

.
.
.
Publikoval(a): T.z.M., 31.8.2013
Přečteno (44x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 28.4.2024 14:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti